Followers

Sunday, December 28, 2008

saya tak sihat..;((

ye..sudah 3 hari sya x sihat...;((
start malam kelmarin mse kat kg..
badan mengigil-gigil...
pastu badan panas..
macam lemah je badan ni..
lenguh2 je satu badan..
abah ajak g klinik..
tapi saya x mau..
bukan takut ye..mls je nk siap..
huhu;p

pastu abah beli ubat kat farmasi..
dh mkan dah..
dah nk nk habis dah pon..
tp still xkebah2 lagi demam saya..

saya balik k.l dalam keadaan x sihat..
huhu;(( sedeynye..
ni badan da x rase panas...
tp tekak lak mcm bengkak..
ngan bibir yg pecah2..
muka macam kering je..
lidah ni macam de bintik2..pedih je..

dah 2 hari sy x makan nasi..
semalam mkn roti..
tu pn suku pn x habis...
hari ni lansung x makan apa2 lagi..
minum milo je..
apelah penyakit saya ni..;((
sedey-sedey...

8 comment:

khairul onggon said...

Salam maal hijrah.. semoga cepat sembuh... :)

miss jana chibi said...

salam maal hijrah jg..
mekasih..;))

Hamirdin b Ithnin said...

itu tanda samada denggi atau chikugunya.

lebih baik kau buat blood test.

sofiatun said...

kesian jana..mudah-mudahan cepat eh sembut menjelang thn baru.

miss jana chibi said...

mekasaih..dh buat blood test dh prof..;))

miss jana chibi said...

hehhe,mudah-mudahan cmtu sofi..;))

paktam@jengka said...

koi stuju dengan pndpt prof.hamirdin, maybe jana kene chikungunya tu, sbb famly koi dah kne, huhu.. pg wat blood test..
anyway, hope jana akan cpat sembuh..
amin...

miss jana chibi said...

mekasih paktam..;))

Related Posts with Thumbnails

MY BIRTHDAY

Lilypie Kids Birthday tickers