Followers

Tuesday, April 07, 2009

kawan-kawan..nk minta pandangan korang.. :)

kawan baik sy dr sabah sudah tiba ke K.L khamis lepas..
cadangnya esok kami mau hangout sama-sama..
kiranya jadi pemandu pelancong la ..hahah;p
die 1st time datang K.L ni ..
Tujuan dia dtg K.L coz die konvo disini, KLMU..
then tujuan kedua utama coz dia mau jmpe dgn saya..
heehehe;D
Mcm x caye je ..
Start kenal dgn die kat friendster je..
mse saya sem 1 di UM..
huhu..lama da jgk kan..3 thn jgk sudah kenal die..
then..selalulah jgk berbalas2 kOmen..
tapi selalunya sy suke membuli die..
sampai sekarang pOn ske membuli die jgk..
jahat kan saya??
hak3..;D
&&  lepas kat friendster baru kat YM..
dari situ kami mula rapat..
Maybe die sudah ditakdirkan jd kawan baik saya..
& kami memang serasi..
maksud sy dalam berkawan..
bile dah lama kenal die..
baru tau yg die kawan baik kpd awan ..
coursemate sy tu..heee;D
Bile rase percaya..
baru kami bertukar2 no phOne..
tp die lah selalu call..
gelak ketawa..cite masalah masing2..
dari situlah sy anggap die kwn masa saya susah && senang..
&& die cakap sya ni bestfriend die yg istimewa..
dah rpt mcm ahli keluarga sendiri..
katanya lah..
tp saya x sangka dpt jmpe ngan die..
coz sy anggap..relation kteorg sbg kawan baik ni
hanya dlm internet && phone je..
hehehe..
panjangnye lah intrO sy kan..;p
xpe2..sbnrnye sy nk mintak pndapat korang...
mana sy nk bwk die kat tmpat2 best kat K.L ni??..
hehehe;D

3 comment:

~Ap@i~ said...

eleyhhh.. nk jenjalan ke nk mntk pndapat utk further ur relationship?

hahahahahahaha...

KL x best..:p
mne tah nk pegi, apai pn xtau dah.. haha
dok uma lg best...:p

miss jana chibi said...

x baik awk ckp cmtu..
kami kwn baik je...

~Ap@i~ said...

ekekeke.. ye eak? xpe, kwn dlu.. pe slh klau adv. ur step rite?

hihihihi.

Related Posts with Thumbnails

MY BIRTHDAY

Lilypie Kids Birthday tickers