Followers

Wednesday, May 05, 2010

Award....Award....Award....

Dah 2, 3 hari tak update..
banyak yg nk diceritakan kat blog kesayangan aku ni..
tp tak tau nk mula mcm mana...
jiwa tengah kacau..
huhuhuhu ^___^


Jenguk2 kat shoutbox..
tak perasan ada yg baik hati
menganugerahkan award...
huhuhu.. ^___^


AWARD FOR BEAUTIFUL BLOGGER!!
korang rasa-rasa la kan..
blog aku ni beautiful ke??huhuhu
sbb rasa banyak yg kurang je...

okey-okey..
aku mls nk membebel banyak-banyak..
award ni adalah dari blogger- blogger yg baik hati
sudi bagi award ni kat aku,,


beliau-beliau yg aku sebut kan td adalah..
TERIMA KASIH DAUN KELADI..
Lain kali bagi lagi..
kekekkeke =P


opsss....lupa lak...nk bgtau..
syarat-syarat sebelum bg award ni kt blogger lain ialah:

*Buat entri pasal award ni

*Copy badge 'Beautiful Blogger Award'

*ucap terima kasih & letak link
pd entri tersebut

*senaraikan 15 blogger penerima award yg baru


ala....tp aku tak tau nk senaraikan sapa ni..-___-
takpelah...sapa-sapa yg baik hati
yg tengah jenguk-jenguk..
yg tengah singah 
kat blog aku ni.. dgn baik hatinya
sila la amik award ni ye 
jgn lupe okey...


sekian..^__^



2 comment:

kenwooi said...

congrats on the award =)

miss jana chibi said...

tenkiu kenwooi..^^

Related Posts with Thumbnails

MY BIRTHDAY

Lilypie Kids Birthday tickers