Followers

Friday, June 11, 2010

heyya... =D

adehhh..lamanye aku tak update blog aku nih..
lamanye x bertanya khabar ngan geng2 blogger lain..
lamanya x blog walking...
lamanye x jd stalker blog org..hihihi =P
aku rinduuuuuu....



nak buat cmne takde idea nk wat entri apa..
padahal...bukan bz mana pon..huhuhu -___-


mmm..
korang ada idea tak nk wat entri apa kat blog aku ni..
plizzzzz help me.... >.<


budak senget :=P


4 comment:

Shuk said...

de2, buatlah cerita kisah jana dan labu-labunya..huhu. tak pun, buat entri pasal isu2 semasa kalau rajin mcm wartawan. entri psl mkn2 ke, mcm2 la boleh buat. (shuk pn tgh xda idea hari nih)~

http://syukur86.blogspot.com/

APAN said...

okeh...disebabkan si tuan blog yg meminta diberikan pandangan...
sy dengan angkuhnye akan cbe membantu...
hmmm...wat la entri pasal si dia ke,
x pun bila nak membina sebuah keluarga bahagia...kalau dah bina. wat la pasal family. masuk citer pasal anak2...
haha...
jauh betul pemikiran ku...
semoga ade ilham la ye...

miss jana chibi said...

@shuk: alahai..beshnye kalau jd ala2 wartawan...mmg stiap masa jana update entri baru le....uhuhu..anyway...tQ shuk..nnt jana cube pkirkan idea2 yg besh2 sikit..uhuhu ^__^

miss jana chibi said...

@APAN:
ehehhe..si dia???? sapala yg bertuah agaknye jd si dia tu ea..huhuhu

mmbina keluarga bahagia???uhuhu.x sesuai kot...belom kawen lg..huhu...ape2pn..thnks ea atas cdgn tu...:D

Related Posts with Thumbnails

MY BIRTHDAY

Lilypie Kids Birthday tickers