Followers

Sunday, July 10, 2011

Kawan ke??? (tak tau nk wat tajuk ape sebenarnye hehe)

Hai....selamat hari ahad..huhu.tak suke hari ahad sbb esok esok da keje...kan best kalau hari nie hari jumaat..kekke =P mengarut pulak kan..huhuh

Sebenarnya tak tau nk buat ape...cuma..entahla, kalau diluah depan orang tu kang menimbulkan konflik pulak...kalu tak di luah..diri sendiri pulak yang rasa makan ati...

Citer nie tak de kene mengena dengan boifren ke cintan2 nie..tapi pasal kawan...aku berani cerita ni pon coz die konfem tak tau sal blog aku nie...huhuhu

Berkawan dah lama....since masuk kt U lg...dah 5 tahun pun...tapi..entah..kadang2 aku tak faham ngan sikap die...nape mesti ada rasa tak puas hati kalu berkawan?? kenapa mesti dia suka brfikiran negatif sgt...entah la..kdg2 mmg aku tak suka cara die suka cerita sal keburukan org..serius...tak suka...& yang paling aku tak suka bila dia suka cakap tak puas hati dengan org tu la org ni la..dan orang yg dia cerita tu kadang2 pun antara kawan baik kami jgk..

Tapi..even aku tak suka pun mcam mana pn dengan perangai dia ni...dah nama kawan kan...dengar jela demi jaga hati kawan kan..kadang-kdang aku fikir betul ke dia anggap aku nie kawan baik dia???? entah la..time dia nak cakap dengan aku baru dia cakap..kalu tak die ignore je aku je...macam la aku tak wujud  kat rumah nie...nasib baik la ade lappy yang menemani aku..huhuhu...lebih2 lg kalu tggal aku berdua dengan dia...alahai..sadis rase..terasa sunyi walaupn de die kat umah ni....tak pelah nk wat camne kan...sape la aku..huhuhuu  *maap ter emo pulak* huhuhu

Entah la..cara yg terbaik sebenarnya baik tak payah duduk serumah dengan dia...tu cara yg lagi bagus kot...dengan cara tu tak de la jadi bnde2 cmni...haii....susah kan nk jaga hati orang nie...hati kita sapa nk jaga pulak???huhu jaga je la hati diri sendiri kan..hahaha...


Hidup nie tak boleh ikut kawan sgt..kadang-kadang kne berdikari jugak...kalu dah mati pun kubur pun sendiri- sendiri kan????hehhehe


ok la...dah rasa ok sikit bile dah dapat meluahkan kat sini...lega sikit hati nie..heheh.. #okbabai ..wsalam..:)

2 comment:

shidichi said...

siannye ko..sabar jela ye..

miss jana chibi said...

shidi: hehhe...sbar je la pon...skdr meluahkan perasaan je kat cni..:)

Related Posts with Thumbnails

MY BIRTHDAY

Lilypie Kids Birthday tickers